Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Schrijf je nu in voor het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres

Op donderdag 28 en vrijdag 29 november opent Van der Valk in Vianen haar deuren voor het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres. Dit is hét sportmedisch congres waar sportartsen, orthopeden, (sport)fysiotherapeuten, cardiologen, bedrijfsartsen, huisartsen, onderzoekers en andere professionals in de sportgezondheidszorg elkaar kunnen ontmoeten en kennis met elkaar kunnen delen. De congrescommissie heeft hard gewerkt, en is achter de schermen hard bezig, om ook dit jaar weer een mooi programma neer te zetten met goede sprekers. De eerste opzet is te zien op de website van het Jaarcongres.

We mogen al verklappen dat Dr Joshua Heerey uit Australië en Prof. Dr. Fiona Wilson uit Ierland aanwezig zullen zijn als key note spreker. Joshua bespreekt het onderwerp: 'Hip and groin related diagnostic challenges and newest insights' en Fiona vertelt meer over 'Backpain in athletes, is there an evolution in understanding?'

Verder kun je meedingen voor Beste Proefschrift of Beste Wetenschappelijk artikel. Lever hiervoor je proefschrift en/of wetenschappelijke artikelen met praktische relevantie voor de sportgeneeskunde die in 2023 zijn gepubliceerd/geaccepteerd én nog niet eerder hebben meegedongen in vóór 1 juli 2024.

Bekijk de website met meer informatie over het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres én meld je aan. Meld jij je voor 31 augustus 2024 aan dan maak je direct gebruik van de vroegboekkorting.