Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Contact en route

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sportgeneeskunde Nederland

Professor Bronkhorstlaan 10 (gebouw 26), 3723 MB  Bilthoven
Postbus 52, 3720 AB  Bilthoven
Telefoon 030-2252290
E-mail vsg@sportgeneeskunde.com 

Volg ons ook via de social media:

Twitter:           @Sportzorg  |  @Sportmedisch
Facebook:      facebook.com/sportzorg | facebook.com/sportengeneeskunde
Youtube:        youtube.com/Sportzorg

Heeft u vragen met betrekking tot sport, bewegen en gezondheid? Dan verwijzen wij u graag naar onze consumentenwebsite www.sportzorg.nl. Daar vindt u informatie over uiteenlopende onderwerpen zoals blessures, voeding, sportmedische onderzoeken en sporten met een chronische aandoening. Ook vindt u er verwijzingen naar een sportarts bij een Sport Medische Instelling (SMI) of andere sportprofessionals in uw buurt.

Routebeschrijving
Via onderstaande kaart kunt u uw route plannen naar Sportzorg Nederland (terrein van Berg en Bosch te Bilthoven). Klik op 'Meer opties' om uw startpunt in te geven. Op uw routeplanner kunt u Professor Bronkhorstlaan 26, Bilthoven ingeven. U kunt dan parkeren voor het pand van Sportzorg Nederland.

Komt u van de snelweg dan ziet u aan de rechterzijde het terrein van Berg en Bosch. Na 200 meter doorrijden ziet u aan de rechterzijde het bord 26 staan. Komt u vanuit Maartensdijk gereden ziet u het bord aan de linkerzijde 200 meter voor het terrein van Berg en Bosch

Bij grote groepen is er op het terrein van Sportzorg Nederland een beperkte gelegenheid tot parkeren. Is de parkeerplaats vol dan kunt u parkeren op het terrein van Berg en Bosch. U dient dan door te rijden naar de ingang van dit terrein. Eenmaal aangekomen op het terrein van Berg en Bosch ziet u direct recht voor u de slagbomen met daarboven het bord 'Pashouders'. Parkeer uw auto vóór deze slagbomen direct aan de rechterkant (zie plattegrond).

Met het openbaar vervoer
Vanaf station Bilthoven heeft u twee mogelijkheden:

  1. U kunt bus 58 richting Hilversum nemen. U stapt bij halte “Berg & Bosch" uit. In de bocht ligt het terrein. Deze bus rijdt maar één keer in het uur. Informatie over vertrektijden: www.9292.nl;
  2. U kunt ook bus 258a nemen. Buslijn 258 rijdt tijdens de spitsuren twee keer per uur: www.9292.nl.

Sportzorg Nederland bevindt zich vanaf de ingang van het terrein Berg & Bosch ca. 200 meter verderop aan de Professor Bronkhorstlaan links van de ingang. U hoeft dus niet het terrein op te lopen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een fiets te huren, via USP Campusbike. De eerste vier uur zijn gratis wanneer u start of eindigt bij “Berg & Bosch”.

Mocht u Sportzorg Nederland op het terrein niet weten te vinden dan kunt u de borden met een plattegrond raadplegen die op het terrein staan (zoek naar gebouw 26) of u kunt bellen naar 030-2252290. Wij helpen u graag verder.