Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Prijs voor Sportgeneeskunde 2024

SAVE THE DATE: Op 28 en 29 november 2024 organiseert de Vereniging voor Sportgeneeskunde (VSG) haar jaarlijkse Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres. Dankzij onze sponsor Push braces kan het uitreiken van de Prijs voor Sportgeneeskunde wederom geagendeerd worden tijdens dit event. En daar zijn we trots op!

Met de Prijs voor Sportgeneeskunde biedt de VSG van oudsher een extra stimulans aan personen die zich via wetenschappelijk onderzoek inzetten voor de sportgeneeskunde. Daarnaast is de jaarlijkse uitreiking tijdens ons congres een uniek platform om je met deze laatste wetenschappelijke inzichten in de kijker te spelen.

Push braces Prijs voor Sportgeneeskunde bestaat uit twee categorieën:

  1. Beste Proefschrift
  2. Beste Wetenschappelijk artikel

In de categorie Beste Proefschrift zijn er drie geldbedragen te winnen ter waarde van € 2.000,-, € 500,- en € 250,-. Voor het Beste Wetenschappelijk artikel is een geldprijs beschikbaar van € 500,-.

Proefschriften en wetenschappelijke artikelen met praktische relevantie voor de sportgeneeskunde die in 2023 zijn gepubliceerd/geaccepteerd én nog niet eerder hebben meegedongen, dienen vóór 1 juli 2024 aangemeld te zijn via het inschrijfformulier.

De inzending is pas definitief als we vóór 1 juli 2024 ook zes(6) hardcopy exemplaren van het proefschrift hebben ontvangen. De hardcopy exemplaren kun je sturen naar:

Vereniging voor Sportgeneeskunde
t.a.v. de Jury van de Prijs voor Sportgeneeskunde
Postbus 52
3720 AB Bilthoven

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Carla Schenkeveld carlas@sportgeneeskunde.com.

Bekijk de website met meer informatie over het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres. Meld jij je voor 31 augustus aan dan maak je gebruik van de vroegboekkorting.

Winnaars 2023 Push braces Prijs voor Sportgeneeskunde.

Jury Prijs voor Sportgeneeskunde

  • Guus Reurink (sportgeneeskunde)
  • Vacature (sportgeneeskunde)
  • Vacature (sportgeneeskunde)
  • Rienk Dekker (revalidatiegeneeskunde)
  • Tineke van de Berg (cardiologie)
  • Jeroen van Egmond (orthopedie)
  • Marsha Tijssen (sportfysiotherapie/bewegingswetenschap)

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Carla Schenkeveld carlas@sportgeneeskunde.com