Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

VACATURE: sportarts m/v SMA Jessica Gal Sportartsen

VACATURE SMA Jessica Gal Sportartsen Locatie Amsterdam, Haarlem en Zaandam

Voor onze locaties in Amsterdam en Haarlem zijn wij op zoek naar: Een SPORTARTS M/V voor 0,4 FTE met op termijn optie tot uitbreiding naar 0,6-0,8 FTE.

De invulling van dagen en locaties zal in overleg bepaald worden

Bedrijfsprofiel

SMA Jessica Gal Sportartsen is een dynamisch en ambitieus sportmedisch adviescentrum met vestigingen in Amsterdam, Haarlem en Zaandam. Alle locaties van het SMA zijn gevestigd binnen een multidisciplinair sportmedisch centrum waardoor er een intensieve samenwerking bestaat met de fysiotherapeuten, sportdiëtisten, sportpsychologen en andere disciplines binnen de centra. Daarnaast zijn er korte lijnen met de medisch specialisten van de diverse nabijgelegen diagnostische centra (o.a. MRI Centrum, Cardiologie Centrum) en omliggende ziekenhuizen. In het SMA is momenteel een team van acht sportartsen werkzaam. Het team wordt ondersteund door 6 praktijkassistenten.

Het SMA levert sportgeneeskundige diensten in de volle breedte, variërend van profvoetballers, topsporters en sporttalenten tot patiënten met een chronische aandoening. Speerpunten zijn musculoskeletale echografie, PRP-injecties, inspanningsdiagnostiek bij patiënten met chronische aandoeningen, artrose en inspanningstesten op de loopband. Ook is er de mogelijkheid eigen interessegebieden verder te ontwikkelen.

Functieprofiel

 • Je bent geregistreerd sportarts of in het laatste jaar van je opleiding;
 • Je bent ambitieus, hebt een ondernemende instelling, en ben bent bereid mee te denken over de verdere ontwikkeling van het SMA;
 • Je bezit grote mate van zelfstandigheid;
 • Je bent sociaal en je bent bereid intensief samen te werken met collega sportartsen en met de overige (para)medische disciplines binnen het sportmedisch centrum;
 • Ervaring met spiro-ergometrie, wetenschappelijke belangstelling en ervaring met publiceren van wetenschappelijke artikelen zijn een pré.

Wij bieden

 • Een dynamische werkplek in een ambitieuze en sportgerichte omgeving;
 • De mogelijkheid tot het uitoefenen van sportgeneeskunde in de volle breedte van het vak;
 • De gelegenheid je verder te ontwikkelen binnen jouw eigen interessegebied;
 • Begeleiding van co-assistenten en semiartsen;
 • Optie tot werken in multidisciplinaire samenwerkingsverbanden;
 • Optie tot verdieping in de musculoskeletale echografie en echo-geleide injecties;
 • Mogelijkheid tot het doen van spiro-ergometrische onderzoeken op de fiets en loopband.

Aanstelling

Je bent met een Overeenkomst van Opdracht werkzaam als zelfstandige en declareert je werkzaamheden met een marktconform tarief aan het SMA. Startdatum nader overeen te komen.

Interesse?

Je sollicitatiebrief en CV zien wij graag zo snel mogelijk, bij voorkeur vóór 31-12-2023, tegemoet. Je kunt deze sturen naar Jessica Gal Sportartsen, IJsbaanpad 6, 1076 CV of mailen naar info@jessicagal.nl.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Jessica Gal, sportarts en eigenaar van het SMA.

Telefoonnummer: 06-24634821
E-mail: info@jessicagal.nl
Website: www.jessicagal.nl