Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Vacature Sportarts bij Het Coöperatief Medisch Specialisten ASz

Het Coöperatief Medisch Specialisten ASz zoekt voor de afdeling Sportgeneeskunde een enthousiaste SPORTARTS
voor 0,4 fte

Wat gaat u doen?
U levert directe patiëntenzorg op de polikliniek sportgeneeskunde (momenteel ondergebracht bij de orthopedie en longgeneeskunde). Dit betreft blessureconsulten en de analyse naar inspanningsgerelateerde klachten. Op korte termijn zal er ook worden gestart met sportmedische onderzoeken. Verder onderhoudt u contact met medespecialisten en sluit u aan bij multidisciplinair overleg waar nodig. U denkt graag mee over de verdere uitbouw van de sportgeneeskunde, zowel op inhoudelijk als logistiek vlak. Hierin werkt u samen met uw collega sportarts en betrokken afdelingen.

Ga direct naar de vacature op de website van ASz

Wat zijn uw kwaliteiten?

  • Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze sportarts met ervaring. Wij willen echter ook net afgestudeerde sportartsen van harte uitnodigen om te solliciteren.
  • Inschrijving in het RGS-register als sportarts.
  • U bent een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden die goed in een multidisciplinaire omgeving kan functioneren.
  • U bent ambitieus en kan goed meedenken in de verder ontwikkeling van de Sportgeneeskunde in het ASz. 
  • Bij voorkeur bent u op korte termijn beschikbaar.

Wat biedt ASz?

  • Een afwisselende baan op basis van een contract voor 0,4 FTE, in eerste instantie voor de periode van 1 jaar (met de ambitie om dit om te zetten in een vast contract en uitbreiding in uren).
  • Honorering volgens AMS-schaal.

Hoe ziet de vakgroep eruit?
De afdeling Sportgeneeskunde is groeiende en verricht het vak in de volle breedte. Het is de nadrukkelijke wens om de Sportgeneeskunde de komende jaren verder in het ziekenhuis te integreren. Er bestaat reeds nauw contact met de aanpalende specialismen en diverse partijen buiten het ziekenhuis in de (top)sport, het Albert Schweitzer ziekenhuis staat immers ook aan de sportboulevard! Wij zijn dan ook op zoek naar een ondernemende collega die makkelijk verbinding legt en in staat is ons vak verder uit te breiden.

Wilt u meer informatie?
Voor nadere informatie over genoemde vacature kunt u contact opnemen met Frank Loeffen, sportarts, via 078-6523270 of F.G.J.Loeffen@asz.nl (alleen voor informatie; solliciteren gaat via onderstaande link).

Informatie over het Coöperatief en onze overige vacatures vindt u op www.specialistenasz.nl.

Hoe kunt u solliciteren?
Bent u geïnteresseerd in deze functie, dan kunt u uw sollicitatie tot en met 18 november richten aan de heer O.E.H. Elgersma, voorzitter van het Coöperatief Medisch Specialisten ASz en indienen door het sollicitatieformulier in te vullen.

Als u bij het Albert Schweitzer ziekenhuis  komt werken vragen wij u een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.