Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Orthopedie in de Brede Lijn

Na het enorme success van het 3de Sportcongres Kempen is het dit jaar opnieuw tijd voor het "Orthopedie in de Brede Lijn" congres. Het congres zal doorgaan in het CC 't Schaliken op zaterdag 31 oktober 2015.

Breed denken, breed observeren, breed handelen.

Soms vangen we onszelf in een keurslijf waar we ons zelfs niet van bewust zijn. Luisteren en zich breed opstellen voor veranderende ideeën die collega’s, vorsers, tijdschriften, congressen ons aanbieden. Open maar kritisch denken, en de discussie met nieuwe inzichten aangaan. Op deze wijze scheppen we onszelf ruimte en openen zich nieuwe werelden. Onze geest blijft scherp, we houden onszelf bij de les, en in return ontvangen we energie om verder aan de weg te timmeren die onze patiënten beter maakt.

We focussen met onze 2e brede lijn meeting op enkele kleine maar belangrijke gewrichtjes van de rug, hand en schouder. We willen dat doen met een brede maar toch kritische blik waarbij we iedereen uitnodigen om een reflectie te doen naar eigen denken en handelen. Niemand heeft de waarheid in pacht, maar door meten, objectiveren, en laten controleren door derden komen we wel heel dichtbij.

Welkom aan iedereen die zich wil begeven op die brede lijn waarop de locomotorische patiënt zich beweegt.

Geen ex cathedra gedoe, maar we willen ruimte scheppen voor woord en wederwoord. Met respect voor elkaar, en een gezonde kritische geest die zoekt naar geobjectiveerde, gecontroleerde, en toepasbare antwoorden op specifieke vragen.

Wacht niet langer en schrijf je nu alvast in op onze nieuwe congres website www.bredelijn.eu