Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Gratis artikel uit Sport & Geneeskunde

De nieuwe Sport & Geneeskunde is uit. Lees gratis het artikel: 'De rol van fysieke training en voeding binnen de oncologische revalidatie'.

Een abonnement op Sport & Geneeskunde is gratis bij een lidmaatschap van de Vereniging voor Sportgeneeskunde. Word lid van de VSG en profiteer de laatste drie maanden van een gratis lidmaatschap.

Sport & Geneeskunde, the Flemish/Dutch Journal of sports medicine and sports science is een uitgave van de Vlaamse Vereniging voor Sportgeneeskunde (VVS) en de Nederlandse Vereniging voor Sportgeneeskunde (VSG). Eerdere publicaties van de beide verenigingen zijn opgegaan in deze publicatie. De uitgave is opgenomen in EMBASE, de Excerpta Medica database.

Sport & Geneeskunde richt zich op iedereen met een wetenschappelijke interesse voor sport en gezondheid en verschijnt in reguliere vorm vijf maal per jaar. In december verschijnt een Jaarboek Sportgeneeskunde met een state-of-the-art overzicht van de sportgeneeskunde in Nederland.

Sport & Geneeskunde bevat artikelen gerelateerd aan wetenschappelijk onderzoek, de sportmedische praktijk, klinische studies, casuïstiek, boekbesprekingen en proefschriften, referaten en congresteksten en relevant nieuws van de verenigingen.

Meer informatie op www.sportengeneeskunde.nl.