Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Vergelijk aanvullende pakketten zorgverzekeraars

Aanvullende pakketten zorgverzekeraars vergelijken

Dat de sportarts er alleen is voor topsporters is een misvatting! Iedereen kan de sportarts bezoeken. De sportarts is er voor ieder (nog niet) bewegend mens; jong en oud, recreatieve en topsporter en voor zowel minder validen als mensen met chronische ziekten. Vraag jij je misschien af; wat gaat een bezoek aan de sportarts kosten?

Vergelijk aanvullende pakketten zorgverzekeraars

Het einde van het jaar nadert en dat houdt in dat het moment is aangebroken om de aanvullende pakketten van de zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken. Zo heeft Nationale Nederlanden het ‘Fit Pakket’ standaard bij je basisverzekering in 2023; hierin zit een sportmedische check bij de sportarts. En wist je dat de gemiddelde vergoeding bij de meeste aanvullende pakketten € 150,- bedraagt?
Belangrijk is wel dat de medische instelling aangesloten is bij de Federatie van Sportmedische Instellingen en/of SCAS-I gecertificeerd is. Bekijk daarom goed je polisvoorwaarden.

Op de website van Sportzorg staat een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar. 

Direct naar het overzicht

En wist je dat de sportarts werkzaam is bij één van de 50 Sportmedische Instellingen in Nederland? Er is er dus altijd wel 1 bij jou in de buurt!