Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Vacature: Sportarts, Sport Medisch Centrum Jeroen Bosch

homehomedeca9fef374b90374c5e9ec34a482424a236be2f_250_120_fill.png

 

Sportarts, Sport Medisch Centrum, 2016-94

Aantal uren: 20 -24 uur per week
Duur: Onbepaalde tijd

Bedrijfsprofiel

Binnen het Sport Medisch Centrum (SMC) JBZ is de sportgeneeskunde in de volle breedte ontwikkeld.
Sporters met sportgerelateerde problematiek, maar ook patiënten met een chronische ziekte die meer willen bewegen zijn welkom op het SMC. Kwaliteit, klanttevredenheid, innovatie en ondernemerschap zijn kernpunten.
Het SMC JBZ is een SCAS gecertificeerd TopsportMedischSamenwerkingsverband. Met dit door het NOC/NSF erkende kwaliteitskeurmerk mag het SMC JBZ topsporters met A- en B-status behandelen en begeleiden. De kracht van het centrum is het bundelen van specifieke kennis op gebied van sport en beweging in een klein multidisciplinair team van specialisten van collega sportartsen, orthopedisch chirurgen, (sport)fysiotherapeuten, een bewegingswetenschapper en een sportdiëtiste.

Wij zoeken een enthousiaste collega met goede communicatieve vaardigheden die teamwork hoog in het vaandel heeft staan. U bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Er wordt van u een actieve participatie verwacht aan management-, opleidings- en onderwijstaken.

De functie

Uw werkzaamheden bestaan voor 80% uit sportmedische onderzoeken, consulten en inspanningstesten. U neemt samen met de disciplines orthopedie en fysiotherapie deel aan het sportspreekuur. In deze functie maakt u onderdeel uit van het sportmedisch begeleidingsteam van de SPM Shoeters. U vervult de rol van manager sportgeneeskunde en fungeert als aanspreekpunt voor uw collegae sportartsen. Tevens onderhoudt u contact met collega specialisten in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Het profiel

• U bent een ervaren sportarts (>5 jaar werkervaring en ervaring in de topsport zijn een pré).
• U bent een echte teamspeler en denkt graag mee in het verder uitbouwen en de ontwikkeling van het Sport Medisch Centrum.
• U bent organisatorisch sterk, maar flexibel en houdt van uitdagingen.
• U kunt werken in multidisciplinaire verbanden.
• U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
• U stelt de cliënt centraal.
• Bij voorkeur bent u op korte termijn beschikbaar.

Wij bieden

Een uitdagende functie waarbij u de kans krijgt om een spilfunctie te vervullen in een kleine en dynamische organisatie. Duurzaamheid vindt het JBZ belangrijk en daarom vergoeden wij ruim woon-werkverkeer indien je reist met het openbaar vervoer of de fiets. Uitbetaling vindt plaats conform AMS schaal (inschaling afhankelijk van ervaring). De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS).

Interesse gewekt?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Denis Dartée, orthopedisch chirurg of met Petra Keijsers, sportarts via (073) 6491200. Uw CV en motivatiebrief kunt u tot 8 mei 2016 versturen via het online sollicitatieformulier.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis richten we ons op het bieden van voortreffelijke zorg. Zorg die veilig en gastvrij is en waarin een open dialoog mogelijk is tussen zorgverlener en patiënt. Zorg die gegeven wordt in een stimulerende omgeving, waarin wij continu streven naar verbetering en kennisoverdracht. Bijvoorbeeld door onderzoek, samenwerking met andere zorgpartners en bedrijven en door het opleiden van jonge medische en andere professionals. Zorg waarbij gewerkt wordt vanuit één kerngedachte: Aandacht maakt ’t beter.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis uit ’s-Hertogenbosch is een groot STZ-ziekenhuis met ruim 760 bedden en ruim 4000 medewerkers. De 260 medisch specialisten zijn binnen het JBZ georganiseerd in de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). Het JBZ verzorgt samen met de BSC de medisch-specialistische zorg in de regio ’s-Hertogenbosch en Bommelerwaard. Bijzondere aandachtsgebieden zijn minimaal invasieve (robot)chirurgie en ketenzorg.

Solliciteren

Direct solliciteren op deze vacature


Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Onze correspondentie over het verloop van je sollicitatie versturen wij per email.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld