Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Twee oproepen Medisch Contact

Oproep 1: Sportieve artsen in beeld
Voor een themanummer over sport, dat deze zomer verschijnt, zijn we op zoek naar foto’s van artsen die deelnemen aan een sportevenement om een goed doel te ondersteunen. Dus heeft u de afgelopen jaren meegedaan aan de Roparun, Alpe d’HuZes, Amsterdam City Swim, Run for Kika of een andere sportieve inzamelingsactie? Stuur ons dan een foto van uzelf tijdens het evenement. De mooiste foto’s plaatsen we in het sportnummer van Medisch Contact. Een bredere selectie publiceren we online. Stuur vóór 7 juni uw foto naar sponsorsportfoto@medischcontact.nl.

Resolutie: om in aanmerking te komen voor het blad is een resolutie van ten minste 300 dpi en minimaal 2 MB vereist (kleinere foto's alleen voor de site)

Vermeld hierbij: uw naam, functie/specialisme en uw leeftijd, de naam en datum van het evenement, het goede doel, uw prestatie, en eventueel het opgehaalde bedrag. Een korte anekdotische beschrijving (max 100 woorden) van de ervaring is ook welkom.

Oproep 2: Dokter langs de lijn
U volgt de manoeuvres van uw hockeyende dochter als er aan de andere kant van het veld ineens rumoer ontstaat. De coach is in elkaar gezakt. Of u zoeft de Mont Ventoux af als één van uw wielervrienden de bocht mist. Voor onze zomerspecial over sport zoekt Medisch Contact mooie anekdotes over artsen en sport. Welke bloedstollende blessures heeft u behandeld, welk sportleed afgewend? Vertel ons over uw belevenissen langs de lijn, op het water, bij de derde hole of in de dojo.

Stuur uw verhaal van maximaal 350 woorden voor 15 juni naar redactie@medischcontact.nl. De beste bijdragen verschijnen in Medisch Contact of op medischcontact.nl.
De redactie houdt zich het recht voor lezersverhalen te redigeren en in te korten.

Alvast dank!
Sportieve groet, redactie Medisch Contact