Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Fietsnascholingscursus 'Medische Aspecten van Duursport'

Het is ons een groot genoegen je namens het Máxima Medisch Centrum en SMC SportMáx uit te nodigen om deel te nemen aan de fietsnascholingscursus van 17-23 september 2016 bij de Mont Ventoux in de Provence.  

De opzet van de cursus is dat er volop ruimte is om (gezamenlijk) op elk niveau te fietsen en na te scholen. In principe is ’s ochtends de nascholingscursus en gaan we ’s middags fietsen.   De nascholingscursus heeft als thema Medische Aspecten van Duursport en hiervoor is 21 uur accreditatie aangevraagd. De cursus is in handen van het Máxima Medisch Centrum in samenwerking met het Cycling Performance Centre van SMC SportMáx. 

Klik voor het programma

De cursus is geschikt voor huisartsen, sportartsen en medisch specialisten die wielrennen als hobby  hebben en graag meer kennis willen opdoen over de medische aspecten van duursport. We fietsen in diverse groepen met verschillende snelheden. De fietscomponent van deze nascholingscursus is in handen van VeloTours. 

Er is ruimte voor maximaal 30 collega’s om mee te gaan.  Je kunt je inschrijven door middel van het inschrijvingsformulier. Stuur dit naar VeloTours toe (info@velotours.nl), Franz Schubertstraat 75, 3533 GT Utrecht. Meer informatie op http://www.velotours.nl 

Wij hopen op je deelname!

Met vriendelijke groet,

Edwin Achterberg, sportarts      
Bert van Essen, sportarts      
Goof Schep, sportarts       
Adwin Hoogeveen, sportarts    
Marike van der Cruijsen-Raaijmakers, sportarts
Tessa Backhuijs, sportarts 

Maxima Medisch Centrum te Veldhoven.