Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

[vacature] Voetbal Medisch Centrum van de KNVB zoekt sportarts

Word jij de nieuwe collega bij het Voetbal Medisch Centrum van de KNVB? Een plek waar je topsport begeleiding kunt combineren met de sportgeneeskunde bij het VMC in een multidisciplinaire setting. 

Het VMC is hét centrum waar iedere sporter terecht kan voor een deskundig sportmedisch onderzoek, een behandeling of revalidatie van een blessure. De sportartsen zijn gespecialiseerd in voetbalblessures (zoals lies-, knie-, enkel- en hamstringblessures) én de begeleiding en behandeling van sport-gerelateerde hersenschuddingen (in samenwerking met de (sport/-manueel-)therapeuten en een neuropsycholoog). Daarnaast werken er binnen het centrum meerdere doktersassistenten, bewegingswetenschappers en een sportdiëtist. 

Het VMC biedt sportmedische begeleiding aan nationale voetbalteams en is sinds 2010, door zijn expertise en faciliteiten, een FIFA Medical Centre of Excellence.

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

  • Je doet sportmedische begeleiding bij onze vertegenwoordigende voetbalelftallen tijdens de internationale speelkalender van de FIFA; 
  • Je verricht werkzaamheden op de polikliniek, bestaande uit sportmedische onderzoeken en consulten (gemiddeld 1 dag per week).

Bekijk de website van de KNVB en lees wat je kunt verwachten. Misschien ben jij wel de persoon die ze zoeken!

Direct naar de volledige vacature