Vacature: UMC Utrecht, afdeling Revalidatie, Fysiotherapiewetenschap en Sport

Op de afdeling Revalidatie, Fysiotherapiewetenschap en Sport in het UMC Utrecht is geen dag hetzelfde. Wij bieden zorg, vernieuwen, onderzoeken, werken samen, en leiden op. Omdat ieder mens de beste zorg verdient, nu en later.

Wij zoeken een SPORTARTS (0,4-0.8 fte) Tijdelijke aanstelling tot december 2021

Vind jij het ook belangrijk dat de stem van de patiënt nadrukkelijk doorklinkt in zorg en onderzoek? Neem dan contact met ons op. Wie wij zoeken Wij zoeken een gemotiveerde en ambitieuze sportarts die graag meer ervaring wil opdoen in een academische omgeving. Je communiceert duidelijk met patiënten en collega’s. De diversiteit aan vraagstukken vraagt om flexibiliteit, creativiteit en een goede, open samenwerking zowel intern als met collega’s in de 1ste en 2de lijn. Ook wanneer je aan het begin van je carrière staat, ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Klik hier voor de volledige vacature (PDF)

Voor algemene informatie over deze vacature kun je contact opnemen met het Hoofd Zorg van de afdeling Janneke Sterk (J.Sterk@umcutrecht.nl). Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Frank Backx (F.J.G.Backx@umcutrecht.nl) of Wout van der Meulen (W.J.T.vanderMeulen@umcutrecht.nl) Bellen kan natuurlijk ook: 088- 755 8831. Je kunt solliciteren tot en met 15 maart 2021.