Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Vacature: Sportarts Sport- en Beweegkliniek Haarlem

De Sport- en Beweegkliniek is i.v.m. groei op korte termijn op zoek naar een

Ondernemende sportarts(m/v) 0,2 fte met optie tot groei.

Algemene informatie

Sport- en Beweegkliniek is een jong dynamisch Zelfstandig Behandel Centrum(ZBC) en is volledig autonoom.

Hoofdlocatie Sport- en Beweegkliniek is gevestigd op locatie IJsbaanlaan Haarlem met daarnaast een 3-tal nevenvestigingen in Heliomare/Wijk aan Zee, Hoofddorp/Gezondheidscentrum Floriande en huisartsenpraktijk Broekpolder/Heemskerk.

De vakgroep sportgeneeskunde bestaat uit 4 sportartsen.

Bedrijfsmatig wordt het ZBC gerund door een directeur-bestuurder in duaal management met een algemeen manager(MT). De Raad van bestuur werkt intensief samen met een 3 leden tellende Raad van Toezicht.

Onze kernwaarden zijn “Zorg met passie, service gericht, laagdrempelig en betrouwbaar”.

De medisch specialisten van de Sport- en Beweegkliniek werken nauw samen met de medisch specialisten van Spaarne Gasthuis, Heliomare(NAH patiënten, post COVID-19 IC), enkele andere omliggende ziekenhuizen, diverse gezondheidszorgcentra en ZBC’s en beschikken over een landelijk netwerk van gespecialiseerde aanpalende specialisten. Er zijn van oudsher zeer goede contacten met de huisartsen en (sport)fysiotherapeuten in de regio.

Sport- en Beweegkliniek staat voor kwalitatief hoogwaardige medisch specialistische beweeg gerelateerde zorg ondersteund door gedegen apparatuur(Vyaire/Siemens) Het gehele palet aan sportgeneeskundige zorg wordt aangeboden.

Op grond van onze groei in zowel volume(m.n. inspanningsdiagnostiek en echografie) als complexiteit zijn wij op zoek naar een dynamische ondernemende collega die zich aangetrokken voelt tot onze visie en manier van werken gekenmerkt door “ondernemerschap, verdieping, visie op zorg, participatie, betrokkenheid en hart voor de zaak”; dat alles in een hecht en informeel team.

Functie inhoud en ontwikkelingskansen In het bijzonder:

  • mede verantwoordelijkheid in verdere doorontwikkeling van 1 van de (nieuwe)neven locaties
  • verdieping in musculoskeletale echografie en behandeltechnieken in samenhang met bovenstaande. Algemeen:
  • houden van reguliere consult-spreekuren
  • inspanningsdiagnostiek consulten bij grotendeels verwezen populatie patiënten
  • begeleiding coassistenten en semiartsen
  • optie tot aangaan van vernieuwende multidisciplinaire samenwerkingsverbanden
  • opvang seizoensgebonden aanbod aan sportmedische onderzoeken
  • optie m.b.t. participatie in onderzoek.

Uw profiel

BIG geregistreerd sportarts of in het laatste jaar van je opleiding. Je bent een teamspeler en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden als het gaat om de omgang met patiënten, medewerkers, collegae en externe( para-)medische partners. Je voelt je aangetrokken tot termen als participatie, flexibiliteit en ondernemerschap. Je bent in staat onze kernwaarden na te leven.

Aanstelling

Je werkt als zelfstandig ondernemer middels overeenkomst van opdracht en declareert aan de stichting. Tijdens de sollicitatieprocedure zal een passend honoreringsvoorstel gedaan worden. Startdatum is nader overeen te komen.

Reageren

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met mevr. Iris Krijgsman, algemeen manager of dhr. Jan-Willem Dijkstra, sportarts/directeur-bestuurder onder tel 023-5258080 of 06-24608982. Je sollicitatie met curriculum vitae zien wij graag vóór 17 november as tegemoet en kun je richten aan dhr. H.J.W. Dijkstra, Sport- en Beweegkliniek, IJsbaanlaan 4 B,2024 AV Haarlem of per mail aan info@sport-en-beweegkliniek.nl