Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Vacature Sportarts: SMC Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ)

Sportarts - Zwangerschapsverlof
19-39 uur
RVE Diagnostiek en Sportgeneeskunde

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan uit sportmedische onderzoeken, consulten en inspanningstesten.

Wat vragen we van jou?

  • je bent geregistreerd sportarts (of registratie vindt op korte termijn plaats).
  • je bent klantgericht en weet met enthousiasme het Sport Medisch Centrum goed neer te zetten in de diverse contacten die je in- en extern hebt.
  • je bent een echte teamspeler en denkt graag mee in het verder leggen van relaties en aanbod van en ontwikkeling van het centrum.

Waar ga je werken?

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) is de sportgeneeskunde in de volle breedte ontwikkeld, dit is vooral zichtbaar in het Sport Medisch Centrum (SMC) van het JBZ.

(Top)sporters met beweeg- en inspanning gerelateerde problematiek, maar ook patiënten met een chronische ziekte en COVID die meer willen bewegen zijn welkom in het SMC. Kwaliteit, klanttevredenheid, innovatie, resultaatgerichtheid en ondernemerschap zijn kernpunten binnen het SMC.

Het SMC JBZ verleent op twee locaties sportzorg aan alle sporters, van beginnende sporter tot topsporters maar ook aan mensen (met een chronische ziekte) die nog niet sporten maar dat wel willen gaan doen. De centra zijn integraal onderdeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en vormt zijn eigen Resultaat Verantwoordelijke Eenheid.

De kracht van de centra is het bundelen van specifieke kennis op gebied van sport en beweging in een multidisciplinair team van specialisten van collega sportartsen, orthopeden en andere medisch specialisten, (sport)fysiotherapeuten, podotherapie, een bewegingswetenschapper, experts voeding en prestatiegedrag. Topsport zorg wordt geleverd aan diverse partijen zoals onder andere Team NL turnen en skateboarden, Basketball, Wielrennen, Voetbal, Hockey en Dans.

Het SMC JBZ is bovendien het expertisecentrum in de regio ’s-Hertogenbosch e.o. op het gebied van sportzorg. Die kennis dragen we graag over. Daarvoor verzorgen wij presentaties, workshops, scholing en bijscholing voor trainers, coaches en verzorgers van sportverenigingen, kaders en bestuurders van sportverenigingen en ook voor huisartsen en fysiotherapeuten.

In verband met twee zwangerschapsverloven binnen het medisch team zoeken we een sportarts die ons team kan versterken in de periode april tot en met begin september 2023. Het verlof kan op verschillende wijze worden opgevangen;

  • Twee collega's die 19-20 uur per week beschikbaar zijn
  • Een collega die kan op- en afschalen: die Een periode van 4 maanden waarbij de voorkeur uitgaat naar 18 uur per week.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving in één of beide centra. Uitbetaling vindt plaats conform AMS salarisschaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS Ziekenhuizen. Je krijgt een tijdelijk contract voor bepaalde tijd voor 18 uur per week. Werktijden en werkdagen zijn in onderlinge afstemming.

Interesse in deze vacature?

Graag gaan wij met jou in gesprek! Je kunt solliciteren tot en met 27 januari.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

Arjan Kokshoorn (sportarts, medisch manager sportgeneeskunde)
E:  A.Kokshoorn@jbz.nl
T: 073 553 35 3

Joost Mortel (manager bedrijfsvoering)
E:  jo.v.d.mortel@jbz.nl
T: 073 553 32 98

Solliciteren kan via deze link.  

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.