Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Vacature sportarts bij De Sportartsen Groep (DSG) OLVG locatie Spui

Per 1 september 2023 is er een vacature s (0,6 FTE) bij DSG in het OLVG locatie Spui.

De afdeling sportgeneeskunde is sinds 1992 verbonden aan het OLVG en is een van de 10 opleidingsinstellingen in Nederland. Hiernaast bestaat er een intensieve samenwerking met het UMC Amsterdam afdeling orthopedie en cardiologie qua zorg, opleiding, onderwijs en wetenschap. DSG is medisch verantwoordelijk voor Team NL centrum Amsterdam en doet de sportmedische zorg voor de 19 programma’s vanuit Topsport Amsterdam. Daarnaast doen we nog veel andere topsportbegeleiding zoals diverse RTC’s en verenigingen zoals topjudo Amsterdam en de Dolfijn, NL basketballteams 5x5, Het Nationale ballet, de Nederlandse Algemene Danssport Bond, AFC Ajax, F.C. Volendam, vechtsporten, TDR, MILA Amsterdam en ALO.

Werkomgeving


Onze afdeling maakt een sterke groei door. We zijn daarom op zoek naar een enthousiaste sportarts die drie dagen per week onze afdeling komt versterken. Momenteel zijn er acht sportartsen, één huisarts en vijf aios werkzaam binnen de (opleiding) sportgeneeskunde. Hierbij hebben we ondersteuning van 4 baliemedewerksters. Onze afdeling heeft een zeer dynamisch hecht team met veel gezelligheid en gezamenlijke uitjes.

Over de functie

Een aspect binnen de sportgeneeskunde zijn werkzaamheden voor chronische aandoeningen, pre habilitatie en long covid. Binnen OLVG zijn hier meerdere MDO’s voor opgezet o.a. samen met de afdeling longgeneeskunde, cardiologie en chirurgie. Een groot gedeelte van deze werkzaamheden vinden plaats op de locatie Spui. Dit is een locatie waarin we nauw samenwerken met de afdeling cardiologie en longgeneeskunde.

We zoeken iemand die dit aspect van de sportgeneeskunde een warm hart toedraagt en een sturende en coördinerende functie wil gaan uitoefenen om dit naar een nog hoger niveau te tillen. Onderwijs aan aios is ook een onderdeel van het takenpakket en Topsport teambegeleiding behoort tevens tot de mogelijkheid. De vacature zal ingaan per 1 oktober 2023. Het is echter bespreekbaar om al eerder te starten. Wij bieden een marktconform salaris, waarbij je werkzaam bent als zelfstandige.

Jouw profiel

Je komt in een gezellig team, waarin veel leuke dingen worden georganiseerd buiten het werk om. De sfeer is ongedwongen en laagdrempelig. We verwachten dan ook iemand die in dit profiel past: communicatief sterk, empathisch vermogen, team worker, ‘down to earth’, organisatorisch sterk, zelfstandig, netwerker, proactief en assertief. Geregistreerd sportarts, affiniteit met chronisch zieken, CPET en opleidingsminded is.

Interesse in deze vacature?

Solliciteer dan voor 31 mei 2023 via s.goedegebuure@olvg.nl . Graag je motivatie en CV.

Wil je eerst meer weten over deze functie?

Neem dan contact op met Simon Goedegebuure en/of Niels Wijne, managers van DSG. Via telefoonnummer: 020-5108710. Wij vertellen je er graag meer over!