Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Vacature Sportarts - Artrose Instituut Nederland

Vacature

Artrose Instituut Nederland

In verband met de groei naar zeven vestigingen zijn wij voor de regio Midden-Nederland op zoek naar een:

SPORTARTS M/V

Vanaf april 2022, voor 0,2 FTE

De invulling van dag(en) en locatie(s) zal in overleg bepaald worden. Bij verdere groei behoort uitbreiding van de uren zeker tot de mogelijkheden.

Bedrijfsprofiel

Bij het Artrose Instituut Nederland werken medisch specialisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en podologen onder één dak intensief met elkaar samen, om tot de beste en meesasdst duurzame niet-operatieve behandeling van artroseklachten te komen. Naast de samenwerking met deze vier paramedische disciplines zijn er korte lijnen met de andere medisch specialisten van diverse locaties. Dit team bestaat momenteel uit twee sportartsen, twee reumatologen en een radioloog, onder leiding van onze medisch directeur prof. dr. Frank Backx, sportarts.

Werkzaamheden

Je houdt spreekuur waarin je, samen met een fysiotherapeut, consulten (nieuw, her- en eindconsult) doet bij gemotiveerde, doorgaans zeer actieve, artrose-patiënten (leeftijd variërend van 25-85jr; gem. leeftijd 60jr) met knie-, heup-, rug- en/of schouderklachten. Doel is te komen tot een persoonsgericht multidisciplinair behandelplan van ca. 3mnd, waarbij ook aanvullende diagnostiek, beweegadviezen, medicatie/injectietherapie en bracing als behandelopties moeten worden afgewogen.

Functieprofiel

  • Je bent geregistreerd sportarts
  • Je bent ambitieus, hebt een ondernemende instelling, en bent bereid mee te denken over de verdere ontwikkeling van het Artrose Instituut Nederland.
  • Je bezit grote mate van zelfstandigheid en neemt graag verantwoordelijkheid.
  • Je bent een teamplayer en bereid intensief samen te werken met de (para)medische disciplines binnen het Artrose Instituut Nederland.

Wij bieden

  • Intensieve multidisciplinaire samenwerkingsverbanden met(para)medische disciplines.
  • Een ambitieuze werkomgeving met ruimte tot het meedenken in de verdere ontwikkeling van het Artrose Instituut Nederland.
  • De gelegenheid je nader te ontwikkelen binnen het artrose-vakgebied.

Aanstelling

Je werkt als zelfstandig ondernemer en declareert je werkzaamheden aan het Artrose Instituut Nederland. Tijdens de sollicitatieprocedure zal een passend voorstel gedaan worden. Startdatum nader overeen te komen.

Interesse?

Je sollicitatiebrief en CV zien wij graag tegemoet. Je kunt deze sturen naar Artrose Instituut Nederland, Badmeester Schenkpad 14, 3705GK Zeist of mailen naar p.kruft@artroseinstituut.nl.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Peter Kruft, mede-eigenaar van het Artrose Instituut Nederland.