Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Laatste keynote spreker 9e Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres bekend!

Met trots stellen wij de laatste, nog ontbrekende, keynote spreker van het 9e Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres in Ermelo aan u voor. Op de tweede dag (vrijdag) spreekt André Le Leu, befaamd Engels fysiotherapeut en specialist op het gebied van elleboog en schouder, over Instability and Motorcontrol Problems in Overhead Athletes.  

Met deze uitstekende professional is het programma compleet, zowel plenair als voor alle uitdagende parallelsessies en workshops. Het congres biedt sportartsen, fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers en andere (para)medici een compleet overzicht van de ontwikkelingen op het gebied van onder andere hardlopen, skiën, duikgeneeskunde, watersporten, voetbal, wandelen en tennis.

Naast natuurlijk de mogelijkheid om met vakgenoten van gedachten te wisselen!Heeft u zich nog niet ingeschreven, dan is dit het moment om dat te doen en uw keuze voor de sessies kenbaar te maken. Ook zijn er in het congreshotel nog maar enkele kamers beschikbaar.

Schrijft u later in, dan kan dit betekenen dat u niet meer kunt deelnemen aan de sessie of workshop van uw keuze en dat u overnacht in een nabijgelegen hotel. Dus wacht niet te lang met inschrijven!

Meer informaite over het programma en inschrijven op www.vsgjaarcongres.nl.