Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Inschrijving 11e Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres geopend

De vakantieperiode komt eraan! Voordat het zover is, attenderen wij u graag nu alvast op het 11e Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres dat op donderdag 26 en vrijdag 27 november 2015 plaatsvindt. In het kader van het 50-jarig bestaan van de Vereniging voor Sportgeneeskunde is gekozen voor een andere opzet én een nieuwe locatie (Eindhoven). De inschrijving is nu geopend

Het programma staat online. Dit jaar is er een volledig plenair programma, gebouwd rond de vier uitstekende keynote sprekers en met vier geïntegreerde sessies rond actuele en chronische aandoeningen:

  • de Achillespeesruptuur
  • Chronische klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat (patellofemoraal pijnsyndroom, de supraspinatus tendinopathie, mediaal tibiaal stress syndroom en adductoren tendinopathie)
  • Multidisciplinaire hartrevalidatie
  • Revalidatie en training in de oncologie

Naast het plenaire deel is er een nevenprogramma waarbij genomineerden voor de Prijs voor Sportgeneeskunde én jonge onderzoekers hun nieuwe onderzoeksresultaten presenteren. 

Bekijk de nieuwe website met alle beschikbare informatie en schrijf u snel in! Tot 1 september geldt namelijk een interessante vroegboekkorting. Ook is weer een speciaal aanbod voor de sportarts die zijn sportfysiotherapeut meeneemt naar het congres; u ontvangt namelijk beide korting op de deelnameprijs!