Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Inschrijving 10e editie VSG Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres nu open!

10e Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres. 
Donderdag 27 en vrijdag 28 november 2014 te Ermelo.

Dit jaar vindt alweer voor de 10e keer het VSG Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres plaats, de plek waarop iedereen betrokken bij sportgeneeskunde in Nederland elkaar treft. Op donderdag 27 en vrijdag 28 november 2014 staat de Heerlickheijd in Ermelo in het teken van nieuwe ontwikkelingen en onderzoeken op het gebied van jeugdige, volwassene en seniore sporters. Zowel plenair als in sessies is er aandacht voor de gezonde sporter en behandeling van blessures. De Vereniging voor Sportgeneeskunde (VSG) en Arko Sports Media nodigen u van harte uit ook dit jaar (weer) aanwezig te zijn!

Boeiende keynotes en interactieve sessies
Een voorlopige versie van het programma is bekend. De programma commissie heeft ook dit jaar boeiende internationale keynotes weten aan te trekken, zoals de Amerikaan Robert Sallis (chairman Exercise is Medicine) en de Deen Michael Kjaer (Universiteit Kopenhagen). Naast plenaire lezingen zijn er uiteraard ook de diverse parallelsessies en workshops waaruit u zelf een keuze maakt. Een greep uit het gevarieerde aanbod: preventie van kruisbandletsels onder 18 jaar, active ageing, OCD van de elleboog, Pfeiffer en sport en hordes & valkuilen bij bewegingstherapie voor patiënten met type 2 diabetes.

Nu inschrijven!
De inschrijving voor het congres is nu geopend! Tot 1 september geldt een interessante vroegboekkorting. Ook is een speciaal aanbod voor de sportarts die zijn sportfysiotherapeut meeneemt naar het congres; beide ontvangen korting op de deelnameprijs! Vorig jaar ontving het congres van de deelnemers het rapportcijfer 8- en werd vooral de combinatie van brede onderwerpen, boeiende sprekers, uitstekende organisatie én de sociale elementen goed ontvangen.

Voor meer informatie en inschrijven gaat u naar www.vsgjaarcongres.nl