Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Heeft u zich al ingeschreven voor het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres?

Op donderdag 27 en vrijdag 28 november 2014 vindt de tiende editie van het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres plaats in Ermelo. Deze twee dagen staan in het teken van nieuwe ontwikkelingen en onderzoeken, voor iedereen betrokken bij sportgeneeskunde in Nederland en Vlaanderen. Uit onze administratie blijkt dat u nog niet staat ingeschreven. Wilt u niets missen van de laatste ontwikkelingen in de sportgezondheidszorg, schrijf dan vandaag nog in!

Deze jubileumeditie brengt u een drietal internationale keynotes, die de state of the art informatie op hun vakgebied met u delen. Op die manier komen Exercise is medicine, tendinopathie en revalidatie voorste kruisbandletsels aan bod. Uiteraard is er naast de plenaire lezingen ruimte voor vele verdiepende parallelsessies rond jeugd, volwassenen en ouderen én praktische workshops.

Het elkaar (weer) ontmoeten vormt een belangrijk onderdeel van het congres. Tijdens de pauzes op het netwerkplein, het uitstekende diner en de gezellige feestavond op donderdag treffen collega’s en bekenden elkaar en is er alle gelegenheid om bij te praten. Juist deze sociale elementen zijn door eerdere deelnemers aan dit congres bijzonder goed gewaardeerd.

Bekijk het programma op www.vsgjaarcongres.nl