Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

15e Groningen Sports Medicine Symposium

Op vrijdag 20 januari 2017 vindt het 15e Groningen Sports Medicine Symposium plaats.
Het symposium richt zich op de populairste sport in Nederland en op de veel voorkomende chronische sportblessure van enkel en voet. De trends in de incidentie en preventie van voetbalblessures op topniveau en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de tendinopathie in de enkelregio komen aanbod. Grote kans dat u als zorgverlener frequent in aanraking komt met sporters met dergelijke blessures. Vervolgens wordt een zijstapje gemaakt naar een heel andere tak van sport, namelijk de dans. Wat voor specifieke blessures en klachten kom je bij dansers tegen en hoe zijn ze te voorkomen en te behandelen? Met een interactieve sessie over wat nodig is om voetbal als topsport te behouden  sluiten we deze 15e versie van het Groningen Sports Medicine Symposium af.

Doelgroep
Orthopeden, traumatologen, clubartsen betaald voetbal, sportartsen, revalidatieartsen, huisartsen, (sport)fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, AIOS vanuit genoemde vakgebieden en andere zorgprofessionals.

Kosten
Deelname aan dit symposium kost:

  • Medici en paramedici: €210,-
  • Aios en studenten: €95,-

De kotsen zijn inclusief koffie, thee, lunch en borrel.

Programma en inschrijven

Inschrijven kan tot 5 januari 2017 inschrijven.
Deelname is aan een maximum aantal gebonden, inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Wij informeren u zo snel mogelijk over plaatsing. Annulering van uw inschrijving is mogelijk tot 5 januari 2017. In dat geval worden administratiekosten (€25,-) in rekening gebracht. Bij annulering na deze datum is geen restitutie mogelijk. Bij verhindering kan een vervanger uw plaats innemen.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van het Wenckebach Instituut.

Wenckebach Instituut UMCG
Secretariaat Postgraduate School of Medicine
Telefoon: 050 - 36 11402. E-mail: paog@umcg.nl