Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Vacature voor een sportarts bij Saltro in Utrecht

In januari 2018 is het eerste GezondheidsLab geopend in Utrecht Zuidwest, een nieuw transmuraal diagnostisch centrum. In deze netwerkorganisatie werken laboranten, medisch specialisten, huisartsen en andere medische professionals intensief samen om snel tot heldere medische onderzoeksresultaten te komen en de cliënt te voorzien van persoonlijk (zorg)advies.

In het GezondheidsLab vernieuwen we de zorg dankzij een intensieve samenwerking tussen Saltro, als partner op het gebied van diagnostiek, HUS (Huisartsen Utrecht Stad) en huisartsen en ziekenhuizen in de regio, waaronder het Diakonessenhuis, St. Antonius en het UMCU.

Wat ga je doen?

In deze functie sla je een brug tussen techniek en de gezondheidszorg. Vanuit jouw vakgebied lever je een bijdrage aan diagnostiek in een nieuw te openen GezondheidsLab. Je verricht onder andere inspannings-ECG’s. Samen met jouw collega’s ben je enorm gedreven in deze nieuwe omgeving alle kansen aan te grijpen om onderscheidende zorg en service aan te bieden aan de cliënten.

Lees verder in de bijlage.