Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Vacature sportarts Prosano in Terneuzen

Vacaturenummer: 2016-01
Aantal uren: 8 tot 16 uur per week
Duur: Onbepaalde tijd

Bedrijfsprofiel
SportMedisch Adviescentrum (SMA) Prosano Sport & Bewegen is een dochter van ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen. SMA Prosano biedt naast sportgeneeskunde ook lifestyle- en bewegingsprogramma’s voor verschillende doelgroepen. Sporters met sportgerelateerde problematiek, maar ook patiënten met een (dreigende) chronische ziekte die meer willen bewegen zijn meer dan welkom bij Prosano.

Prosano staat voor een klantgerichte benadering en intensieve samenwerking. Kwaliteit en ondernemerschap zijn de basis van waaruit wij werken. Prosano is een SCAS gecertificeerde SMA. De kracht van Prosano is het bundelen van specifieke kennis op gebied van sport en bewegen met de medisch specialisten van ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen.

SMA Prosano zoekt een enthousiaste collega met goede communicatieve vaardigheden die samenwerking hoog in het vaandel heeft staan.

De functie
Uw werkzaamheden bestaan uit blessureconsulten, sportmedische onderzoeken, Arbokeuringen en inspanningstesten.

Het profiel

  • U bent een zelfstandig werkende, gemotiveerde beginnend of ervaren sportarts. 
  • U bent in staat nieuwe dienstverleningen te ontwikkelen en te implementeren.
  • U bent organisatorisch sterk, flexibel en klantgericht.
  • U kunt werken in multidisciplinaire verbanden.
  • U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Bij voorkeur bent u op korte termijn beschikbaar.

Wij bieden
Een prachtige werkruimte in een sportieve setting met optimale faciliteiten. Samen met ons stemt u, uw werktijden af. Uitbetaling vindt plaats conform AMS schaal (inschaling afhankelijk van ervaring). De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS).

Interesse gewekt?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met John Smael, directeur. (06 22801530) Uw CV en sollicitatiebrief kunt u tot 25 juni 2016 sturen naar j.smael@prosano.nl