Vacature: Sportarts Jeroen Bosch Ziekenhuis

 

SPORTARTS

Gemiddeld 20 uur per week

(tijdelijke vervanging wegens zwangerschapsverlof)  

 

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) is de sportgeneeskunde in de volle breedte ontwikkeld, dit is vooral zichtbaar in het Sport Medisch Centrum (SMC) van het JBZ.

(Top)Sporters met sport gerelateerde problematiek, maar ook patiënten met een chronische ziekte en COVID die meer willen bewegen zijn welkom in het SMC. Kwaliteit, klanttevredenheid, innovatie, resultaatgerichtheid en ondernemerschap zijn kernpunten binnen het SMC.

Het SMC JBZ verleent sportzorg aan alle sporters, van beginnende sporter tot topsporters maar ook aan mensen (met een chronische ziekte) die nog niet sporten maar dat wel willen gaan doen. Het centrum is een integraal onderdeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en vormt zijn eigen Resultaat Verantwoordelijke Eenheid samen met Diagnostiek.

De kracht van het centrum is het bundelen van specifieke kennis op gebied van sport en beweging in een multidisciplinair team van specialisten van collega sportartsen, orthopedisch chirurgen en andere medisch specialisten, (sport)fysiotherapeuten, podotherapie, een bewegingswetenschapper, sportdiëtist en sportpsycholoog.

Het SMC JBZ is bovendien het expertisecentrum in de regio ’s-Hertogenbosch eo op het gebied van sportzorg. Die kennis dragen we graag over. Daarvoor verzorgen wij presentaties, workshops, scholing en bijscholing voor trainers, coaches en verzorgers van sportverenigingen, kaders en bestuurders van sportverenigingen en ook voor huisartsen en fysiotherapeuten. In verband met het zwangerschapsverlof van een van onze collega sportartsen zoeken we tijdelijke vervanging voor die periode.

De functie
Je werkzaamheden bestaan uit sportmedische onderzoeken, consulten en inspanningstesten.

Het profiel
 je bent geregistreerd sportarts (of registratie vindt op korte termijn plaats).
 je bent op zeer korte termijn beschikbaar.
 je bent klantgericht en weet met enthousiasme het Sport Medisch Centrum goed neer te zetten in de diverse contacten die je in- en extern hebt.
 je bent een echte teamspeler en denkt graag mee in het verder uitbouwen en de ontwikkeling van het centrum.

Wij bieden
Een uitdagende functie waarbij je de kans krijgt om een spilfunctie te vervullen in een kleine en dynamische organisatie. Uitbetaling vindt plaats conform AMS salarisschaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS Ziekenhuizen.

Interesse gewekt?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Kokshoorn, vakgroepvertegenwoordiger sportgeneeskunde , (073) 553 3553, op dinsdag t/m vrijdag of met Joost vd Mortel, manager bedrijfsvoering via (073) 553 3553 of 06 3038 5024.

Je cv en motivatiebrief kun je tot en met 14 april versturen via de website.