Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Vacature: sportarts bij Sport Medisch Centra van het Jeroen Bosch Ziekenhuis ‘s-Hertogenbosch

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) is de sportgeneeskunde in de volle breedte ontwikkeld, dit is vooral zichtbaar in het Sport Medisch Centra (SMC) van het JBZ. In verband met uitbreiding van het team en centrum zijn ze op zoek naar een sportarts die het team komt versterken.

Lees hieronder de vacature van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

(Top)Sporters met sport gerelateerde problematiek, maar ook patiënten met een chronische ziekte en COVID die meer willen bewegen zijn welkom in het SMC. Kwaliteit, klanttevredenheid, innovatie, resultaatgerichtheid en ondernemerschap zijn kernpunten binnen het SMC.

Het SMC JBZ verleent sportzorg aan alle sporters, van beginnende sporter tot topsporters maar ook aan mensen (met een chronische ziekte) die nog niet sporten maar dat wel willen gaan doen. Het centrum is een integraal onderdeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en vormt zijn eigen Resultaat Verantwoordelijke Eenheid samen met de afdeling Diagnostiek.

De kracht van de centra is het bundelen van specifieke kennis op gebied van sport en beweging in een multidisciplinair team van specialisten van collega sportartsen, orthopeden en andere medisch specialisten, (sport)fysiotherapeuten, podotherapie, een bewegingswetenschapper, experts voeding en prestatiegedrag.

Het SMC JBZ is bovendien het expertisecentrum in de regio ’s-Hertogenbosch eo op het gebied van sportzorg. Die kennis dragen we graag over. Daarvoor verzorgen wij presentaties, workshops, scholing en bijscholing voor trainers, coaches en verzorgers van sportverenigingen, kaders en bestuurders van sportverenigingen en ook voor huisartsen en fysiotherapeuten.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan uit sportmedische onderzoeken, consulten en inspanningstesten.

Wat vragen wij?

  • je bent geregistreerd sportarts (of registratie vindt op korte termijn plaats).
  • je bent klantgericht en weet met enthousiasme het Sport Medisch Centrum goed neer te zetten in de diverse contacten die je in- en extern hebt.
  • je bent een echte teamspeler en denkt graag mee in het verder leggen van relaties en aanbod van en ontwikkeling van het centrum.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie waarbij je de kans krijgt om een spilfunctie te vervullen in een overzichtelijke en dynamische organisatie. Uitbetaling vindt plaats conform AMS salarisschaal. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS Ziekenhuizen.

Interesse gewekt?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Kokshoorn, vakgroepvertegenwoordiger sportgeneeskunde, (073) 553 3553, op dinsdag t/m vrijdag of met Joost vd Mortel, manager bedrijfsvoering via (073) 553 3553 of 06 3038 5024. Je cv en motivatiebrief kun je tot en met 27 augustus versturen via het online sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats in week 35.

Disclaimer:

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Bij interne kandidaten blijft de reeds lopende arbeidsovereenkomst van kracht.

Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure

Het invullen van een vragenlijst m.b.t. de arbeidsgezondheidskundige screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

Indien wij behoefte hebben aan ondersteuning bij het invullen van onze vacatures, zullen wij op eigen initiatief hiervoor contact zoeken met derden. Actief aanbod van diensten door derden wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Titel: Sportarts
Nummer: 2095
Deadline: 03-09-2021
Locatie: Henri Dunantstraat 20, 5243 GZ, 's-Hertogenbosch
Afdeling: RVE Diagnostiek en Sportgeneeskunde
Categorie: Staf & Management, (Para)medisch
Opleidingsniveau: Wo / MSc
Dienstverband: Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
Uren per week: 36 uur
Henri Dunantstraat 20, 5243 GZ, 's-Hertogenbosch