Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Symposium “From the Playground to the Olympics – Health & Safety in Sports” op 7 mei

Het symposium “From the Playground to the Olympics – Health & Safety in Sports”, brengt nationale en internationale sprekers rondom het brede thema Sport, Bewegen en Gezondheid samen. Zij gaan gezamenlijk in op het vraagstuk hoe we een veilige sport- en beweegomgeving kunnen creëren, zodat uiteindelijk iedereen kan genieten van sport.
Het programma zal om 9:00 beginnen in het auditorium in het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit te Amsterdam. Het volledige programma kunt u vinden op http://www.slhamsterdam.com/symposium-program. Gezien er meerdere internationale gasten worden verwacht, zal de voertaal van het symposium Engels zijn.

Tevens houdt Evert Verhagen op deze dag zijn oratie getiteld 'Citius, Altius, Fortius; over de Toekomst van Sport, Bewegen & Gezondheid' in het kader van zijn benoeming als URC-hoogleraar ‘Epidemiologie van sport, bewegen en gezondheid’ bij VUmc. De oratie zal aansluitend aan het symposium om 15:45 in de Aula van de Vrije Universiteit plaatsvinden.

Je kunt je (gratis) inschrijven voor het symposium via de “Register” knop via deze link: http://www.slhamsterdam.com/symposium
Voor vragen over het symposium of de oratie kun je mailen naar c.besuden@vumc.nl.