Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Over drie weken is het zover: jubileumeditie Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres!

Nu inschrijven voor laatste plaatsen

Het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres beleeft op donderdag 27 en vrijdag 28 november 2014 alweer haar tiende editie. Dit tweedaagse congres heeft zich gedurende de jaren bewezen als dé ontmoetingsplaats voor iedereen betrokken bij sportgeneeskunde in Nederland en Vlaanderen. Er zijn inmiddels vele inschrijvingen. Ook niets missen van de nieuwe ontwikkelingen en wetenschappelijke onderzoeken op uw vakgebied? Schrijf dan nu in!

Vierde keynote nu bekend!

De programmacommissie heeft Prof.dr. Willem van Mechelen bereid gevonden op vrijdag een lezing te verzorgen. Prof. Van Mechelen is sinds 1999 als hoogleraar Sociale Geneeskunde, in het bijzonder de bedrijfs- en sportgeneeskunde, verbonden aan VU Medisch Centrum. Zijn expertise ligt op het terrein van arbeid, sport, lichamelijke activiteit en gezondheid. Op aansprekende wijze vertelt Willem van Mechelen u over 15 jaar kosteneffectiviteit bij preventie van enkelblessures.

Interactieve sessies en workshops

Een belangrijk onderdeel van het congres vormen de parallelsessies en interactieve workshops (alleen op vrijdag), rond kinderen/jongeren, volwassenen en ouderen. Zowel preventie als blessures komen hierbij aan bod. Vanwege de grote belangstelling zijn een aantal sessies al bijna vol. Nog een reden dus om niet langer te wachten met inschrijven!

Alle informatie is te vinden op www.vsgjaarcongres.nl.