Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Kom naar de KNMG Carrièrebeurs en laat je inspireren over jouw artsentoekomst!

Voor de meeste artsen in spe is het maken van een keuze voor een medische vervolgopleiding een lastige opgave. Het is dan ook belangrijk om goed geïnformeerd te worden over de mogelijkheden. De KNMG Carrièrebeurs is op 14 maart 2015 in Nieuwegein en biedt geneeskundestudenten en basisartsen op een uitgebreide en interactieve manier ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes.

Meer informatie en inschrijven via: www.knmgcarrierebeurs.nl

Voor wie?
De KNMG Carrièrebeurs is voor geneeskundestudenten en basisartsen die voor de keuze staan van een medische vervolgopleiding.

Het programma
Het programma van de beursdag is een combinatie van workshops, plenaire sprekers, film & discussie, medisch inhoudelijke informatie, carrière-informatie en natuurlijk de mogelijkheid voor volop interactie met andere studenten, aios en opleiders van alle medische vervolgopleidingen!

Bekijk de carrièregerichte workshops waar je aan kunt deelnemen, de sprekers die over hun (werk)ervaringen in de medische wereld vertellen en kijk vast naar de medische vervolgopleidingen die jou kunnen informeren over de verschillende specialismen.

Sportgeneeskunde
Namens de Vereniging voor Sportgeneeskunde is sportarts Rob Vesters aanwezig met een informatiestand om vragen te beantwoorden. Ook zal sportarts Edwin Goedhart van het Nederlands Voetbalelftal een presentatie verzorgen over de zin en onzin van sportgeneeskunde

Impressie
Wil je alvast een impressie van de Carrièrebeurs? Bekijk dan hier de film.

Datum, tijd en locatie
Datum: zaterdag 14 maart 2015
Locatie: NBC te Nieuwegein
Tijd: de beursvloer gaat om 9.30u open en sluit om 17.00u

Aanmelden
Meld je vooraf aan voor een bezoek aan de Carrièrebeurs via het inschrijfformulier en kies de workshops waar je aan wilt deelnemen.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen voor de Carrièrebeurs? Volg ons dan op:

www.knmgcarrierebeurs.nl
Twitter: @cbknmg
Twitter: #cbknmg
Facebook: KNMG Carrièrebeurs
Instagram: KNMG Carrièrebeurs