Sportgeneeskunde Nederland

Verstandig sporten en gezond bewegen

Header Tabs

Inschrijving voor het 12e sportmedisch wetenschappelijke jaarcongres is geopend

Voor het 12de achtereenvolgende jaar organiseert de Vereniging voor Sportgeneeskunde in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVFS) en Arko Sports Media het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres. Deze speciale editie vindt plaats op donderdag 24 november en vrijdag 25 november 2016 bij het Golden Tulip Hotel Heerlickheijd te Ermelo.

Het congres heeft zich de afgelopen jaren bewezen als dé ontmoetingsplek waar sportartsen, orthopeden, (sport)fysiotherapeuten, cardiologen, bedrijfsartsen, huisartsen, onderzoekers en andere professionals in sportgezondheidszorg elkaar treffen en kennis delen over uiteenlopende thema’s op het gebied van sport en geneeskunde. Het congres biedt dit jaar actuele informatie over zowel het bewegingsapparaat als 'excercise=medicine'. Het programma biedt op beide onderwerpen plenaire lezingen en praktische workshops.

Kijk op www.sportmedischwetenschappelijkjaarcongres.nl voor meer informatie. T/m 1 september geldt een interessante vroegboekkorting!