1e Wetenschappelijke Webinar “te Land, ter Zee en in de Lucht” Donderdag 28 januari 2021

Met veel genoegen nodigt Stichting Heart2movE u hierbij uit om op donderdagavond 28 januari 2021 deel te nemen aan het 1e wetenschappelijk Webinar “te Land, ter Zee en in de Lucht“, dat door de Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde gezamenlijk met stichting Heart2movE georganiseerd zal worden voor de leden van de N.V.D., voor cardiologen (i.o.), sportartsen (i.o.), anesthesiologen, thoraxchirurgen en andere geïnteresseerden.

Bijschrijving GAIA punten/Accreditatie:
De organisatie zorgt ervoor dat de nascholingspunten van deelnemers aan het Webinar in hun persoonlijke GAIA-dossier worden bijgeschreven. Als het niet mogelijk is om uw nascholingspunten in te voeren in GAIA, ontvangt u een certificaat van deelname. De punten kunnen pas worden bijgeschreven als het gehele Webinar is gevolgd en de toets vragen voldoende zijn beantwoord (>70 %).
CGR richtlijnen / BIG registratie:
Deze uitnodiging is uitsluitend bedoeld voor beroepsbeoefenaren (conform CGR richtlijnen) welke BIG geregistreerd zijn.

Organisatie Webinar:
Het Webinar wordt georganiseerd door dr. Jeroen J.J. Bucx namens stichting Heart2movE, en dr. Rienk Rienks namens de Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde. Doelgroep: Leden van de N.V.D., sympathisanten van stichting Heart2movE, cardiologen (i.o.), duik-artsen (i.o.), sportartsen (i.o.) en andere belangstellenden.

Deelname kosten Webinar:
Leden van de NVD kunnen kosteloos aan het Webinar deelnemen. Als u geen lid van de NVD bent, kost deelname aan het Webinar € 40. Als u lid wilt worden van de NVD en aan het Webinar wilt deelnemen kost dat € 90. U bent dan gedurende 2021 voor een gereduceerd (55% korting) tarief lid van de NVD. Met ingang van 2022 bent u het normale bedrag (i.c. € 90) voor het lidmaatschap verschuldigd.

Aanmelding Webinar:
Zowel leden als niet-leden van de N.V.D. kunnen zich via https://bit.ly/land-zee-lucht voor deelname aanmelden. Leden van de N.V.D. ontvangen een code die zij bij inschrijving gebruiken zodat zij zonder kosten op de deelnemerslijst komen te staan.  

Ga naar de flyer door op de afbeelding te klikken