1e Sportmedisch Symposium Limburgs Mooiste - Return to Performance

Datum: 
vrijdag 25 mei 2018
Locatie: 
Parkstad Limburg Theater, Burgemeester van Grunsvenplein 145, 6411 AS Heerlen
Doelgroep: 
Sportartsen, Sportfysiotherapeuten, Orthopeden, Traumatologen, Bewegingswetenschappers, Sportpsychologen, Huisartsen, Studenten
Accreditatiestatus: 
Wordt aangevraagd voor sportartsen en (sport)fysiotherapeuten

Op 25 mei 2018 wordt in Heerlen voor de eerste keer het Sportmedisch Symposium Limburgs Mooiste gehouden. Daags voor het welbekende wieler- en hardloopevenement is dit een uitgelezen mogelijkheid om een aantal zeer interessante sprekers te zien.
Het thema van het symposium is ‘Return to Performance’. ‘Van Val tot Victorie' is samengevat de route van deze vrijdag-etappe.

Tijd
Van 14.00-18.30, aansluitend informele borrel in wielerstijl.

Sprekers
Met sprekers Dr. Paul Hustinx (Traumachirurg Zuyderland MC) , Dr. Edwin Janssen (Orthopedisch chirurg Zuyderland MC), Dr Fred Hartgens (Sportarts SMA Maastricht) en Lars van der Eerden (sportpsycholoog NOC*NSF en TeamNL).

Programma en inschrijven

Kosten

  • Leden VSG, NVFS en VvBN: € 75,-
  • Niet leden: € 90,-

Organisatie
Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVFS) in samenwerking met de Vereniging voor Sportgeneeskunde (VSG) en de Stichting Opleidingen in de Sportgezondheidszorg (SOS)

Achtergrond
Met dit programma op een prachtlocatie in het Heuvelland willen wij Sportzorgprofessionals bij elkaar brengen om kennis op te doen en te delen. Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de toertochten op de  zaterdag of het hardloopevenement op zondag!